top of page
IMG_1409 (1).jpg

Anne Hoberg

Underviser for Botanisk illustration kurset.

Anne Hoberg er en dansk illustrator, underviser, art mentor og storyteller. Hendes kunst er rodfæstet i stor kærlighed til alt det hyggelige, naturen, personlig udvikling og sjov og fantasi.

Hun har en Bachelor of Arts i Character Animation fra Animation Workshop i Danmark, hvor hun blandt andet lærte om historiefortælling, design og udførelse i at lave animationsfilm. Hun har siden arbejdet på mange forskellige projekter, og i dag driver hun sit eget firma Anne Hoberg Illustration, der kombinerer det, hun har lært gennem årene, for at lave kunst, der skaber lykke, skønhed og solskin for alle.

Derudover er hun også en erfaren underviser og elsker at være en del af andres læringserfaring og kunstneriske udvikling. Når hun ikke skaber kunst eller underviser, kan du finde hende hjemme i sit hus ved skoven, hvor hun går lange ture, dyrker yoga eller klapper sin kanin. 

 

Følg Anne Hoberg her:                 Se hende hjemmeside her:

 • Instagram
 • Sort LinkedIn ikon
 • YouTube
 • Sort Flickr Icon

Mød vores underviser

187536009_527351198277200_1288314583403239078_n.jpeg

Thilde Jensen

Underviser for Vintage kurset.

Thilde Jensen er uddannet beklædningsdesigner fra Kunstakademiets Designskole i 2001. På studiet var hun optaget af dekonstruktion af genbrugstøj og leg med print. Hun har vundet flere priser for sit design og har beskæftiget sig med både mode, teater, undervisning og egen designvirksomhed med butik.
 

Thilde har en procesorienteret tilgang til sit fag og brænder for at skabe rum til eksperiment og udforskning af materiale og form inden for de tekstile fag. Hun har mange års erfaring som underviser fra VIA Design & Business, hvor hun har holdt foredrag og vejledt på Fashion BA. På sine Vintage Workshops deler hun ud af sine mange års kreative og sytekniske erfaringer som designer og beklædningsformgiver.
 

Følg Thilde Jensen her:

 • Instagram
 • Sort Flickr Icon
ANNE HOBERG
Thilde Jensen
61208846_10219044326599056_1970282381222871040_n.jpeg

Nicko Glad Golden

Underviser for Strik Uden Grænser kurset.

Nico Glad Golden er en Københavnsbaseret modestylist, kreativ konsulent og bæredygtig designer, der har arbejdet for flere store kunder og virksomheder i de sidste 6 år.

 

Han er kendt som vært og dommer på DR-Ultra-programmet "Designtalenterne", hvor han sammen med sin partner inspirerer og engagerer børn og unge til at være deres egen stylist og designer.

Han har udgivet en bog med Andres Artiles Jerrik "God Stil med Nico og Andres" og har sit eget strikbrand under navnet NiTH Studio med sin islandske partner, hvor de kreerer unika og håndproducerede strikprodukter i et koloristisk, ekspressivt univers. Deres brand har allerede oplevet stor bevågenhed fra både indland og udland og er blevet skrevet om i bl.a. Britisk Vogue og flere danske modemagasiner. 

 

Følg Nico Glad Golden her:                   Følg N i T H Studio her:

 • Sort Facebook ikon
 • Instagram
 • Sort Facebook ikon
 • Instagram
 • Sort Flickr Icon
Skærmbillede 2021-08-03 kl. 11.16.29.png

Thelma Steimann

Gæstelærer for Strik Uden Grænser kurset.

Thelma Steimann er gæstelærer og er med i kurset strik uden grænser, mandag og tirsdag. Hun er opvokset og født i Reykjavík, Island, men har været placeret i København i flere år.
 

Hun er miljøbevidst modedesigner, der fokuserer på håndværk i kreativiteten. Hendes vigtigste motivation for kreationer ligger i at skabe løsninger til et sundere miljø inden for modeindustrien. Thelma har begge været konsulent og strikdesigner for flere store modemærker i København, hvor hun har stået for design og produktion af kollektioner.
 
I 2015 lancerede hun sin egen bæredygtige modekollektion, som udelukkende var lavet af døde materiel materialer, der var fremstillet med multi funktionelle elementer eller fra en nul affald mønster fremgangsmåde. Strik Stilarter, hvor en stor del af samlingen. I årenes løb har hun fokuseret sin kreativitet helt mod strik stilarter, hvilket har gjort hendes strikmønstre tilgængelige for alle, der kan lide at forfølge håndværket.
 
Hun har en BA i design og forretning med speciale i bæredygtig mode.

Følg Thelma Steimann:                           Følg N i T H Studio her:

 • Sort Facebook ikon
 • Instagram
 • Sort Facebook ikon
 • Instagram
 • Sort Flickr Icon
IMG_1994.jpg

Lakstein Fernandes

Underviser for Digital Art & Storytelling kurset. 

Lakstein Fernandes er en indisk illustrator, grafisk designer, lærer, instruktør og historiefortæller. Hans kunst fortæller en dynamisk og udtryksfuld historie med fokus på karakterer og skuespil i et fantasifyldt miljø.

 

Han er uddannet fra National Institute of Design i Schweiz og The Drawing Academy i Viborg. Han har arbejdet inden for film, animation og kunst i Asien og Europa.

 

Han har oprettet sit eget konsulent firma Studio Rævling, der kombinerer kunst, animation, branding og grafisk design. Han elsker at skabe strategisk visuel design til virksomheder, animerede film, album-cover, visuel udvikling til spil og plakater mm. Udover det elsker han at undervisning og han opretter gerne online tutorials for bedre at kunne hjælpe andre på deres kunstneriske rejse.

 

Lakstein tror på en sund balance mellem arbejde og privatliv, hvor fysisk aktivitet og en sund kost er nøglen til en sund livsstil.

Følg Lakstein Fernandes her:  

 • Instagram
 • Sort Flickr Icon
  raha_photo.jpg

  Raha Asadi

  Underviser for Brand Building Fashion kurset.

  Raha Asadi er Københavnbaseret fashion designer og har sit eget brand, RAHA ASADI. Mere end 10 års erfaring fra forskellig aspekter af modebranchen samt erfaring fra et skrædderi i Canada.

   

  Raha er uddannet (BA) i Fashion Design med speciale i Konstruktion fra KEA og har haft tre sæsoner som udstiller under Copenhagen Fashion Week. Hendes brand kan forhandles worldwide via webshop, samt i fysisk multibrand butik. Hun har produktion i Portugal, Ungarn og Kina, og kunder i både indland og udland.

   

  Hun har arbejdet inden for Retail Management siden 2018, og har stor erfaring inden for det kommercielle aspekt af modebranchen. Hun elsker at designe tøj, som andre mennesker nyder at bruge. Tøj de tager på, for at få det godt, føle sig tilpas og selvsikre. Derfor har hendes fokus altid været på ready-to-wear.
   

  Følg Raha Asadi her:                                Se hende hjemmeside her:

  • Sort Facebook ikon
  • Instagram
  • Sort Flickr Icon
  Selvportræt in action.jpeg

  Tina Klemmensen

  Underviser for Animationsworkshop kurset. 

  Tina har sort bælte i undervisning af både børn og voksne og så er hun VILD med modellervoks. Hun er uddannet illustrator fra Designskolen Kolding og dukkeanimator i England hos Aardman (dem med F for Får, Walther & Trofast og Farmageddon).

  Hun har over 25 års erfaring indenfor faget og har arbejdet som animator på Postmand Per, udgivet 14 børnebøger og holdt en TEDx talk om sin metode med at bruge stop motion som kommunikationsforbedring i organisationer.

   

  Følg Tina Klemmensen her: 

  • Instagram
  • Sort Flickr Icon
   Nico Glad golen
   Thelma Steimann
   Raha Asadi
   Lakstein
   Tina Klem
   bottom of page