Om Future Fashion Designers

Dette kursus henvender sig til dem der ønsker at arbejde med fremtidens fashion, søger ind på Designskolerne eller til dem der gerne vil have mere på deres CV til jobsøgning.

 

 

På kurset tilbydes mentorhjælp, skabelse af portfolio, formulering af målrettet praktik - og jobansøgninger samt hjælp til opbygning af innovative arbejdsredskaber til de kreative processer. Den danske modeskaber Kim Felecia tilbyder gennem dette kursus også individuel hjælp til den enkelte kursusdeltager. 

Spot On!
Trends, Design- og Brand Workshop.

Kurset:

Kurset er for dig, der arbejder med trends og design. Vi ser på tidens bevægelser, og du lærer, hvordan du tager de rigtige fravalg og tilvalg, så dit design & din storytelling er ”SPOT ON!” til dine kunder og verden!

Design er meget mere end design af produkter. I en verden hvor vi dagligt bombarderes med nye trends, handler det om at kunne tage de rigtige valg, og gøre fremtidens trends personlige og unikke, så de skaber værdi for dine kunder.   Vil du gerne noget med fremtidens trends, men ved ikke helt hvordan du får tid? Ofte går der ”rutiner” i hverdagen, og de bedste intentioner om udvikling og overblik sættes gang på gang på pause, fordi der er en ildebrand, der skal slukkes – først. Idéer og ”guld” risikerer at gå tabt, fordi der altid er drøn på og daglige udfordringer & stramme deadlines, der skal overholdes.

Her får du mulighed for at komme et skridt foran, og se tingene i det store perspektiv. På workshoppen sætter vi ”rutiner” på pause, lader kreativiteten få frit løb, og fokuserer på globale trends, visuel inspiration, idéudvikling og kunder. Workshoppen er et mix af inspiration, brainstorming, selvstændige opgaver og teamwork. Vi arbejder intensivt, inspirerer hinanden, har det sjovt og spiller hinanden gode. Det vil også være muligt at fordybe sig i dagens opgaver i den skønne, lokale natur.

Underviser:

Susanne Juul Barnak er en Københavnerbaseret Trend Designer & Brand Udvikler, der har arbejdet for flere store kunder og virksomheder, som Ticket to Heaven, Change Lingerie, LEGO Wear, H2O-sportswear, Dyrberg/Kern m.fl.  

 

Hun er uddannet fashion designer fra Danmarks Designskole, København i 1991 (Royal Danish Academy).

Susanne har mere end 20 års erfaring fra tekstilbranchen, og er en forretningsdrevet, kreativ designer med speciale i Design- og Brandudvikling, Trendspotting, Design Thinking, Bæredygtighed og Ledelse.   Hendes speciale er at bruge fremtiden, trendspotting og kreative design processer til design- og brandudvikling.

Hun har 10 års erfaring som Designchef med daglig ledelse af kreative design teams, hvor hun benytter den kreative designproces Design Thinking, som sikrer kreativitet, innovation og kommercielle produkter – med respekt for brand og produktion. Susanne er en erfaren workshop facilitator og foredragsholder. 

Weekend Program:

Lørdag d. 19.06.2021

Kl. 12-14:

Kl. 14-15:

Kl. 15-17:
 

Kl. 17-18:

Kl. 18-19:

Kl. 19-21:

Velkomst, indkvartering og kursus præsentation samt introduktion af Susanne Juul Barnak.

Globale trends – Hvornår er de mainstream? Hvordan navigerer vi i trends? Hvilken værdi skaber trends for dine kunder? Kan vi helt undvære trends i fremtiden? (Vi veksler mellem oplæg og idéudveksling) Trend Workshop – Intro til trendspotting & game changers. 
Du bruger din fremtidssans og designer dine egne personlige trends, der skaber værdi for dine kunder nu og i fremtiden.  

Fritid

Aftensmad (for overnattende deltagere) 
Aften café og buddy-feedback på dagens workshop 

Søndag d. 20.06.2021

Kl. 08-09:

Kl. 09-10:

Kl. 10-12:
 

Kl. 12-13:

Kl. 13-15:

Kl. 15-16:

Kl. 16-17:

Morgenmad (for overnattende deltagere) 

Hvad bliver fremtidens game changers? Hvordan får de indflydelse på dit brand og dine kunder?'

Brandværdier & kunder – Få styr på brandværdier & kunder. (Vi veksler mellem oplæg og individuelle opgaver).

Frokost.

Brand Workshop – Re-think dit design & storytelling, så de skaber værdi for dine kunder og verden! (Vi arbejder i grupper, bruger dine brandværdier & personlige trends og sætter spot på innovation).

Buddy-Feedback.

Tak for denne gang.

Download weekendkursus program her

Uge Program:

Mandag d. 21.6.2021

Kl. 10-12:

Kl. 12-13:

Kl. 13-14:

Kl. 14-16:

Kl. 16-17:

Kl. 17-18:

Kl. 18-19:

Kl. 19-21:

Velkomst, indkvartering og kursus præsentation samt introduktion af Susanne Juul Barnak.

Globale trends – Hvornår er de mainstream? Hvordan navigerer vi i trends? Hvilken værdi skaber trends for dine kunder? Kan vi helt undvære trends i fremtiden? (Vi veksler mellem oplæg og idéudveksling).

Frokost.

Trend Workshop – Intro til trendspotting & game changers. Du bruger din fremtidssans og designer dine egne personlige trends, der skaber værdi for dine kunder nu og i fremtiden.

Buddy-Feedback.

Fritid.

Aftensmad (for overnattende deltagere).

Aften café (kl. 19-20 er det muligt at deltage i aftenens trend-talk-emne).

Tirsdag d. 22.6.2021

Kl. 08-09

Kl. 10-12:

Kl. 12-13:

Kl. 13-15:

Kl. 15-16:

Kl. 16-18:

Kl. 18-19:

Kl. 19-21:

Morgenmad (for overnattende deltagere)

Hvad bliver fremtidens game changers?Brandværdier & kunder – Få styr på brandværdier & kunder. (Vi veksler mellem oplæg og individuelle opgaver).

Frokost

Brand Workshop – Re-think dit design, så de skaber værdi for dine kunder og verden! (Vi arbejder i grupper, bruger dine brandværdier & personlige trends og sætter spot på innovation).

Buddy-Feedback.

Fritid.

Aftensmad (for overnattende deltagere).

Aften café (kl. 19-20 er det muligt at deltage i aftenens trend-talk-emne).

Onsdag d. 23.6.2021

Kl. 08-09

Kl. 09-10:

Kl. 10-12:

Kl. 12-13:

Kl. 13-15:

Kl. 15-16:

Kl. 16-17:

Morgenmad (for overnattende deltagere)

Brandværdier & storytelling – Er der en rød tråd? Skal der være en?

Storytelling. Hvorfor er storytelling interessant? Hvordan involverer du marketing og salg i sæsonens storytelling? (Vi veksler mellem oplæg og idéudveksling).

Frokost.

Storytelling Workshop – Re-think din storytelling, så kunderne ikke kan leve uden! (Vi arbejder i grupper, bruger brainstorming og tænker ud af boksen).

Buddy-Feedback

Tak for denne gang.

Download ugekursus program her

Praktisk Info

Tid og sted:

Lørdag d. 19. - søndag d. 20. juni 2021 & Mandag d. 21. - onsdag d. 23. juni 2021 på Bonevoksfabrikken.

Adresse: 21 Søndergade, 6280 Højer

Vi mødes i cafeen på Bonevoksfabrikken, hvor der vil være en velkomst, indkvartering og kursus præsentation samt introduktion af Susanne Juul Barnak.

Transport:

Vores adresse er Søndergade 21, 6280 Højer. 

Hvis du kommer med offentlig transport til Tønder station kan vi anbefale at du bestiller flextrafik.  

Du er velkommen til at kontakte os på telefon
+45 73628900 hvis du mangler hjælp.

Overnatning:

Der er mulighed for at overnatte hos os.

Kig under priser og læs vores håndtering af situationen
med coronavirus (COVID-19) her

SELV skal medbringe:
 • Egen lab top

 • Blok/papir

 • Post-it

 • Skriveredskaber

Priser: 
 • Weekendkursus: Lørdag d.19. - søndag d. 20. juni 2021
  Det koster 1600 kr. per person at deltage i kurset.Prisen inkl. kost, logi, materialer og frokost på dagen samt drikkevarer og kaffe/te. 

  Hvis du overnatter hos os er prisen 2000 per person inkl. kost, logi, materialer og alle måltiderne samt drikkevarer og kaffe/te. 

 • Ugekursus: Mandag d. 21. - onsdag d. 23. juni 2021
  Det koster 3000 kr. per person at deltage i kurset.
  Prisen inkl. kost, logi, materialer og frokost på dagen samt drikkevarer og kaffe/te. 

  Hvis du overnatter hos os er prisen 3400 per person inkl. kost, logi, materialer og alle måltiderne samt drikkevarer og kaffe/te. 

Betaling:

Din tilmeldingen er først registreret, når beløbet er overført til vores konto. Beløbet indbetales på: 


Kontor Nr: 7970-0001091153

Tilmelding:

Tilmeld dig på kontor@designhojer.dk
 

VIGTIGT: husk at oplyse navnet på kurset og hvilke kursus program du vil på, dit navn, efternavn, telefon nummer og hvis du skal overnatte hos os.