Lej et af vores lokale

På Bonevoksfabrikken findes der en række lokaler der er meget velegnede til alt, lige fra konferencer og møder til koncerter, teaterforestillinger, yoga og foredrag. Alle udlejningslokaler er fleksible og kan nemt indrettes til mange forskellige formål ved forskellige opstillinger af borde, stole, scene og teknisk udstyr. De benyttes af efterskolen,  private, institutioner, virksomheder og foreninger.

Konference og møde
Selskaber
1/18
 

Oversigt over alle lokaler, der kan lejes på Bonevoksfabrikken:

Alle vores lokaler har hurtigt Wi-Fi og moderne AV-udstyr, undtagen Væveriet.

Loftet

Lokalet er inspirerende, indbydende og fungerer godt til undervisning og

foredrag med efterfølgende workshop eller gruppemøder. Der er god plads i lokalet, akustikken er fantastisk og egner sig godt til aktiviteter, hvor der er brug for arbejdsro. 

Østfløjen

Lokalet fungerer godt til mindre grupper. Et lyst og venligt lokale, med god akustik og med synlige træbjælker.

Lokalet fungere godt som kreativt værksted med mulighed for at skabe et personligt og professionelt arbejdsrum. 

Den store sal

Den store sal er et moderne og

industrielt konferencelokale - hvor vi har bevaret lokalets oprindelige udseende. Lokalet egner sig også til oplæg, foredrag, koncerter eller kreative workshops. Salen egner sig også til Yoga og meditation. 

Cafe område

Vores hyggelige cafe kan benyttes som mødelokale, eller til servering af en lækker frokostbuffet, en god middag eller til servering af vores specielle Højer Tapas. Der kan også serveres mad og drikke på terrassen alt efter ønske og arrangement.  Vores cafe serverer økologiske og bæredygtige produkter fra egnen. 

Væveriet

Vores nyeste store bygning, væveriet er en rå industribygning. Lokalet kan rumme op til 200 mennesker og egner sig til større arrangementer, udstillinger,

kreative workshop, koncerter eller større kunst & design arrangementer. 

Campingvognen

Det kan være du gerne vil afvikle dit næste møde eller arrangement ude i den smukke og friske natur. Hvorfor ikke leje vores campingvogn for at prøve noget nyt ? Vi lover at det bliver en god og anderledes oplevelse for dig og dine ansatte/gæster.

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon