Vælg dit næste kursus hos os

Design

Hvad enten du er interesseret i fashion, bæredygtig mode, strik, grafisk design, kunst, maleri, akvarel eller tegning, så

kan vi hjælpe med at dygtiggøre dig. Igennem vores kurser kommer du til at opbygge et stærkt og professionelt netværk. 

Sommerkursus for familier

Få gode oplevelser i sommerferien sammen med dine børn eller børnebørn. Vi tilbyder familieaktiviteter for børn i alle aldre, hvor både børn og voksne har det super sjovt sammen. At tage på et familiekursus på Bonevoksfabrikken vil give jer minder sammen som familie, som i sent glemmer.

Natur og Gastronomi

Vi tilbyder forskellige muligheder, som for eksempel at vandre, cykle, sejle, dyrke yoga, samle østers og svampe, kigge på fugle eller tilberede et måltid med naturens egne urter og bær. Mødet med den sønderjyske kultur og det sønderjysk kaffebord forudbestilles ved tilmelding.

Fotografi

Vi tilbyder natur- og portræt fotografering, hvor du kan forvente

at møde kompetente og erfarne undervisere inden for faget. Vi kombinerer fotografering med naturvandring og storytelling, der afsluttes med en udstilling. 

Kommer til sommer 2021

Digital Design

Lær at lave flotte billeder og plakater

i Photoshop, bliv en haj til Adobe programmerne, lære at lave din egen app eller kode din egen hjemmeside med introduktion til SEO. Hvis du søger ind på Designskolerne eller blot vil optimere din viden, så er dette kursus måske aktuelt. 

Kommer i 2022

Sommerkursus for voksne

Har du lyst til at lære noget nyt i sommerferien? Trænger du til at koble fra? Og vil du gerne møde andre, der også har sat tiden af til hygge og ny viden? Vi starter en række nye kurser i 2022.

Kommer i 2022

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon