Vælg dit næste kursus hos os

Pencils Icon

Design

Hvad enten du er interesseret i fashion, bæredygtig mode, strik, grafisk design, kunst, maleri, akvarel eller tegning, så

kan vi hjælpe med at dygtiggøre dig. Igennem vores kurser kommer du til at opbygge et stærkt og professionelt netværk. 

Digital Design 

Lær at lave flotte billeder og plakater

i Photoshop, bliv en haj til Adobe programmerne, lære at lave din egen app eller kode din egen hjemmeside med introduktion til SEO. Hvis du søger ind på Designskolerne eller blot vil optimere din viden, så er dette kursus måske aktuelt. 

Bicycle Icon

Sommerkursus for familier

Få gode oplevelser i sommerferien sammen med dine børn eller børnebørn. Vi tilbyder familieaktiviteter for børn i alle aldre, hvor både børn og voksne har det super sjovt sammen. At tage på et familiekursus på Bonevoksfabrikken vil give jer minder sammen som familie, som i sent glemmer.

Natur og Gastronomi

Vi tilbyder forskellige muligheder, som for eksempel at vandre, cykle, sejle, dyrke yoga, samle østers og svampe, kigge på fugle eller tilberede et måltid med naturens egne urter og bær. Mødet med den sønderjyske kultur og det sønderjysk kaffebord forudbestilles ved tilmelding.

Sommerkursus for voksne

Har du lyst til at lære noget nyt i sommerferien? Trænger du til at koble fra? Og vil du gerne møde andre, der også har sat tiden af til hygge og ny viden? Vi starter en række nye kurser i 2022.

Kommer snart

Fotografi

Vi tilbyder natur- og portræt fotografering, hvor du kan forvente

at møde kompetente og erfarne undervisere inden for faget. Vi kombinerer fotografering med naturvandring og storytelling, der afsluttes med en udstilling. 

Kommer i 2022

ElephantBudgieAndRaven_a3Size_rgb.jpg

Vores kurser

At tage på et aften-, dags-, eller weekendkursus vil give personlig selvudvikling og styrke din personlige gennemslagskraft. Vi har forskellige kurser der kan udfordre alle og hvor du samtidig får muligheden for at afprøve dine kreative sider i et naturskønt område. Se vore kurser og vælg det der passer dig bedst.

Lej lokaler

Vi har 5 unikke lokaler og en campingvogn, der lejes ud til fx. konferencer, møder, koncerter, teaterforestillinger, yoga, foredrag, workshop, udstillinger. Alle udlejningslokaler er lyse og venlige og de har en fin udsigt, lokalerne er fleksible og kan nemt indrettes til mange forskellige formål. De benyttes af efterskolen, private, institutioner, virksomheder og foreninger.

801A1523.jpg
105578660_2709829555957248_9216945144731

Konferencedøgn

Vælg en af vores konferencedøgnspakker som inkluderer en overnatning og spisning. Dine gæster eller dig selv kommer måske langvejs fra, eller I har måske brug for mere tid om aftenen, hvor I kan slutte jeres arrangement med en overnatning, det aftaler vi alt efter dit behov

801A1501-Pano.jpg