Om Future Fashion Designers

Dette kursus henvender sig til dem der ønsker at arbejde med fremtidens fashion, søger ind på Designskolerne eller til dem der gerne vil have mere på deres CV til jobsøgning.

 

 

På kurset tilbydes mentorhjælp, skabelse af portfolio, formulering af målrettet praktik - og jobansøgninger samt hjælp til opbygning af innovative arbejdsredskaber til de kreative processer. Den danske modeskaber Kim Felecia tilbyder gennem dette kursus også individuel hjælp til den enkelte kursusdeltager. 

Torsdag 18. november - Kl.10-10.30

Filosof og bæredygtighedsekspert

Hvilken rolle spiller design i det bæredygtige samfund? Hvordan ser fremtidens bæredygtige samfund ud og hvilken rolle spiller design i den grønne omstilling?

Filosof og bæredygtighedsekspert Asbjørn Riis-Søndergaard (f. 1988) tager os med på en spændende rejse ind i filosofien bag en bæredygtig verden den 18 november kl. 10-10.30.

Vi skal lære om grøn vækst og industri, de nye forretningsmodeller og økonomiske teorier, de nyeste trends og tendenser inden for cirkularitet, recycling/upcycling og bæredygtig livsstil samt dykke ned i inspirerende cases, hvor design bidrager til at løse samfundsudfordringer og FN’s 17 Verdensmål.

 

Det bæredygtige samfund kræver at vi udvikler nye smarte løsninger der kan løse klimakrisen og biodiversitetskrisen, samt sikre bedre trivsel og sundhed for alle. Det kræver nye designkompetencer og kreativ tænkning, som er i øjenhøjde med det 21. århundredes udfordringer.

 

Du kan læse mere om foredragsholderen her: www.ars17.dk

Om Asbjørn:

Asbjørn Riis-Søndergaard (f. 1988) er uddannet i filosofi og er foredragsholder med fokus på bæredygtighed. Med udgangspunkt i filosofien og hans erfaring som tidligere kommunikationschef i livsstilsbranchen, tager Asbjørn både unge og voksne med på en spændende rejse i bæredygtighedens trends og tendenser og illustrerer med cases fra virkeligheden hvordan fremtidens grønne livsstil, design og samfund ser ud og ikke mindst hvordan man selv kan gøre en forskel forskellige steder i sit liv.

www.instagram.com/asbjornrs 

Tid og sted:

Torsdag 18. novemeber på Bonevoksfabrikken.

Adresse: Søndergade 21, 6280 Højer.

Transport:

Vores adresse er Søndergade 21, 6280 Højer. 

Hvis du kommer med offentlig transport til Tønder Station kan vi anbefale at du bestiller flextrafik.  

Du er velkommen til at kontakte os på telefon
+45 73628900, hvis du mangler hjælp.

Pris:

Gratis at deltage